NYT BADEVÆRELSE EFTER DINE ØNSKER OG BEHOV

Moderne badeværelser skal helst være rummelige, praktiske, lækre og nemme at holde rene. Af denne grund er der blandt andet også mange, der slet ikke ønsker et badekar, fordi det fylder i rummet og er besværligt at holde rent.

Pladsen kan for eksempel benyttes til praktiske skabe og en bruseniche, hvis badekaret bliver fjernet. Hvad end om du vil have bruseniche, badekar eller noget helt tredje på dit nye badeværelse, kan vi hjælpe dig.​

Mange ønsker et større og mere rummeligt badeværelse

Der er mange, som blot ønsker at få gjort deres nuværende badeværelse større. Det kan i visse tilfælde ske ved at inddrage noget af entreen eller noget af et naborum. I større familier kan der også være behov for at ændre et toilet til et badeværelse, så flere kan tage bad på samme tid.

​​Skal du have lavet et nyt badeværelse på en førstesal, kan jeg tilbyde at støbe med Lewis-plader, hvis du ikke er interesseret i vinyl. Fordelen ved Lewis-plader er, at de har en lang holdbarhed, er vandfaste og er optimale, hvis der skal installeres gulvvarme. Hos mig har du også mulighed for at vælge lige det gulvmateriale, du ønsker, når der skal laves nyt badeværelse på førstesalen.

​​Når du skal have lavet nyt badeværelse, brækker jeg det gamle ned og pudser op, ligesom jeg kan vådrumssikre, opsætte fliser og lægge gulvklinker. Jeg kan levere alt inden for klinker, fliser og lignende og kommer også gerne med gode råd om størrelser og farver i forhold til design, opdeling og layout af nyt badeværelse. ​​

​​​Få lavet nyt badeværelse i en hovedentreprise

​Jeg modtager gerne både store såvel som små opgaver, og jeg laver typisk nyt badeværelser i total- eller hovedentrepriser. Jeg har et godt netværk af faste samarbejdspartnere, som jeg har arbejdet sammen med i lang tid, som sikrer, at jeg kan levere et optimalt og flot nyt badeværelse. Det drejer sig om blandt andre tømrere, snedkere, elektrikere og VVS-installatører.

​​​Kontakt mig hos Snoghøj Murerforretning i Fredericia på telefon 40 10 96 69 eller e-mail anders@snoghojmurerforretning.dk​, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse i Kolding, Vejle og Fredericia.

TRÆNGER DIT BADEVÆRELSE TIL EN KÆRLIG HÅND, KONTAKT OS.

SE HVILKE PROFESSIONELLE HÅNDVÆRK VI UDFØRER​

MURERARBEJDE

Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget, meget mere.​

TILBYGNINGER

Uanset om det er en udestue, terrasse eller andet, der skal udgøre hjemmet, så står vi altid klar til at udføre arbejdet.​

FACADERENOVERING

Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Vi besidder også stor erfaring indefor bygningernes arkitektur.

BADEVÆRELSER & FLISEARBEJDE

Skal du have nyt badeværelse eller bryggers, står vi klar med mange års erfaring.